2014. Fujinaga Emlékverseny

Idén is megrendezésre került egyesületünk által a TRADICIONÁLIS Fujinaga Emlékverseny  Gödöllőn. Az ország több pontjáról érkeztek egyesületek, például Pécs, Eger, Maklár, Budapest és Szerencs. Körülbelül 60 versenyző próbálta megmutatni tudása legjobbját a legkisebbektől a felnőttekig. Természetesen a verseny sokak számára rendkívül eredményesen zárult, így összességében pozitív tapasztalatokkal és tanulságokkal gazdagodhattak a versenyzők.
A Fujinaga Karate Do SE 13 karatékával indult el a versenyen, és összesen 9 érmet sikerült megszerezni. A gyerekek közül a legeredményesebb versenyző Tremmel Botond volt, aki Kihonban és Kihon-Kumitében is elnyerte a dicsőséges aranyérmet. Kihon gyakorlatban Kiss István állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Kihon-Kumitében Kerekes Rizván bronzérmet, míg Almási Hunor ezüstérmet szerzett. Szabó Norbert a 2000-2001-es korosztályban sikerült Katában és Kihon Ippon Kumitében a bronzérmet elnyerni. Kecskés Balázs a felnőtt korosztályban Katában és Ippon Shobu Kumitében is a dobogó legfelső fokára állhatott fel, és kiérdemelte a bírók által megszavazott legtechnikásabb versenyzőnek szánt kupát.
A gyerekek közül még emelt fővel távozhatott a versenyről Kraszna Martin, Ladvenyicza Koppány, Hegedűs Máté, Schrek Barnabás, Juhász Tamás és Juhász Anna. Schrek Barnabás mindkét versenyszámban 4. helyezést ért el. Juhász Annát külön kiemelném, mivel a korosztályában egyedüli lányként a fiúk között óriási bátorsággal és maximális odaadással szerepelt.

Osu!

DSC03682